Skip to content
All posts

TBU: Utleie er å ta samfunnsansvar

20221114_120019794_iOS

Den driftige bedriften Telemark Bygg Utleie (TBU) mener det er å ta samfunnsansvar når svært kostnadskrevende utstyr utnyttes av mange. De er eksperter på å forvalte utstyr på vegne av mange og har et sortiment som består av ALT du kan tenke deg enten det er til byggeplassen eller hjemmefikseren. 

 

TBU ble etablert i 2000 og har nå 15 ansatte fordelt på tre avdelinger: Notodden, Rjukan og Kragerø. Med et sortiment bestående av flere hundre produkter, fra stillas, lifter og anleggsmaskiner, til småmaskiner til oppussingsprosjektet hjemme.

Odd Arild Bakka, daglig leder, forteller:

– Jeg jobbet 17 år i Veidekke og så at det var et marked for dette med sikkerhets- og arbeidsverktøy. HMS på arbeidsplassen var i fokus – og som er vår styrke. I 2000 sa jeg opp stillingen min og startet Telemark Bygg Utleie AS sammen med en knippe bygningsfolk.

Bærekraftig med utleie

HMS har alltid stått sterkt hos Telemarksfirmaet:

– Vårt motto har alltid vært at utvikling handler om ansvar. Sikkerheten til våre kunder er prioritet nummer én. Det er stadfestet i en rekke krav og sertifiseringer i vår bransje, men også i TBUs ryggrad.

De siste årene har bærekraft kommet opp som en viktig faktor. For TBU er det viktig å bidra til å kutte utslipp og være en partner for entreprenører og offentlig sektor på veien mot reduksjon av fossilfrie byggeplasser innen 2030.

– Men for oss handler ikke bærekraft bare om fossilfritt maskineri. Våre utleieprodukter har vært på hundrevis av hender. Vi velger bare de beste produsentene og vi tar veldig godt vare på alt utstyret vårt mellom hver leieperiode. Målet er at utstyret aldri skal gå i stykker.

 

20221114_121159688_iOS

TBU er godt fornøyd med liftene som de har kjøpt fra Hybeko. Leguan er en favoritt. 

 

Kjøpt 40 lifter fra Hybeko

TBU har vært kunde av Hybeko i flere år. De har totalt sett kjøpt rundt 40 lifter, og har både Genie, Dino og Leguan i sortimentet sitt.

– Den første liften som vi kjøpte fra Hybeko var en rød Leguan 125 i 2002, mimrer Odd Arild. – Det har blitt noen flere siden da! 

Leguan er en lift som har et stort arbeidsområde, og de er enkle å betjene. Det er viktig med tanke på utleie og sikkerhet. 

– Du bare trykker på en knapp, så pakker den sammen, forklarer Odd Arild. – Leguan har alltid vært suveren.

Han trekker også frem at de beltegående liftene er en god match med det kuperte terrenget i Telemark. 

Les mer: Nyhet! Leguan 225

 

Hybeko gjør ikke forskjell på store og små

Foruten de gode produktene trekker Odd Arild frem den gode servicen når han blir spurt om hva han synes om Hybeko som leverandør.

– Det er den oppfølgingen og servicen jeg får som kunde. Når jeg ber Thorbjørn (Nilgard, distriktsansvarlig salg sør) om priser, så kommer de som regel allerede dagen etterpå. Det er noen leverandører som bare ser etter de store gutta, som kun skal serve dem. Men Hybeko har vist at også SMB-kundene, sånn som oss, er viktige. 

Vi takker TBU for tilliten, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid! 

 

Se utvalget av Leguan lifter

 

thorbjorn-nilgard-1

 

Kontakt

Thorbjørn Nilgard

Salgssjef/KAM

+47 489 988 76
tn@hybeko.no

 

 

Ønsker du å motta nyheter fra Hybeko rett inn i innboksen din? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!