Skip to content
All posts

Nyhet! Leguan 225 - håndterer selv det tøffeste terreng

leguan-225-1

Har du en jobb i et spesielt tøft terreng, og trenger en ekstrem rekkevidde på liften, er Leguans nye 225 perfekt for deg. Den er designet for å møte behovene til trepleiere, og passer også utmerket til vedlikehold av eiendom, installasjonsarbeid, konstruksjon og utleie.

 

Den nye Leguan 225 tar lifter til et nytt nivå, bokstavelig talt. Den har raskere bomhydraulikk, høyere arbeidshøyde og uovertruffen rekkevidde sammenlignet med tidligere modeller. Alle hydraulikkslangene og komponentene beskyttet inne i den nye bomkonstruksjonen, og chassiset er stålforsterket for å muliggjøre effektivt arbeid i selv det tøffeste terrenget.

Automatisk nivillering, avansert beltedesign og lavt tyngdepunkt gjør at Leguan sine lifter er svært godt egnet i bakker og ujevne underlag. Leguan 225 har forbedrede kjøreegenskaper som gir bedre sving i høye hastigheter og en jevnere kjøreopplevelse når du betjener liften fra kurven.

Les mer: TBU utnytter kostnadskrevende utstyr til fordel for alle

 

Brukervennlighet er viktig for Leguan. Den nye liften er utstyrt med en intuitiv joystick-kontroll og moderne funksjoner som back-to-home og back-to-work, og selvfølgelig Leguans anerkjente servicedisplay.

Leguan 225 ble presentert på Bauma 2022 i oktober.

Fakta om Leguan 225

1 Raskere og jevnere bomhydraulikk – maksimal løftekapasitet 250 kg
2 Arbeidshøyde på opptil 22,5 meter
3 Uovertruffen opp-og-over og siderekkevidde – opptil 11,2 meter
4 Høyprofil stålforsterket chassis
5 Forbedrede kjøreegenskaper og intuitiv joystickkontroll
 

 

Ønsker du en demo av Leguan 225? Fyll ut skjema under, og vi kontakter deg for å avtale en tid. 

 

 

Ønsker du å motta nyheter fra Hybeko rett inn i innboksen din? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!