Skip to content
All posts

Beslag & Ventilasjon - Fra blikkenslager til liftutleie i Ulsteinvik

Beslag og ventilasjon_2

Et godt samarbeid: Jan Kåre Sandvik (Beslag & Ventilasjon)  og Arnfinn Haugland (Hybeko).
 
 

I hjertet av Ulsteinvik finner vi Beslag & Ventilasjon, en bedrift som har transformert seg fra en tradisjonell blikkenslager til å også bli en ledende leverandør av liftutleie i området. Med en flåte dominert av Dino og Genie-lifter, har de etablert seg som en nøkkelspiller i bransjen. I sommer utvidet de sin utleieflåte med en Genie Z-45FE, og vi dro til Ulsteinvik for å utforske denne spennende bedriften og deres gode forhold til Hybeko.

Beslag & Ventilasjon er et resultat av to konkurrerende blikkenslagfirmaer som slo seg sammen i 2007.  De kjøpte sine første tre Dino-lifter fra Hybeko for internt bruk, uvitende om at dette valget skulle forme fremtiden for deres virksomhet og bli en ny forretningsvei.

Snart oppdaget de økende etterspørsel etter lifter, og at disse liftene var så populære at de konstant var utleid. Dette førte til at de tenkte dette kunne bli en ny forretningsmulighet. De investerte i flere Genie sakselifter, som også ble populære blant kundene. Forretningsmodellen utviklet seg fra å dekke egne behov til å bli en fullverdig utleievirksomhet.  

Jan Kåre Sandvik, en av nøkkelpersonene i Beslag & Ventilasjon, står bak firmaets utleiesuksess. Han, som også er medeier og bilmekaniker av yrke, giftet seg inn i firmaet, et partnerskap som også inkluderer hans svigerfar, en av de opprinnelige eierne. 

Blikkenslagerarbeidet er fortsatt en del av virksomheten, men liftutleie utgjør en vesentlig og stadig større del.

Les mer: Nyhet! Leguan 225 - håndterer selv det tøffeste terreng  

Valg av Hybeko - en bevisst beslutning

Når det gjelder valget av lifter, forteller Jan Kåre at valget av Dino-lifter ble påvirket av de ansattes preferanser. "Det eneste du kan gjøre feil med en Dino er å snu den feil vei," ler han.

I dag har Beslag og Ventilasjon over 30 maskiner, inkludert 10 Dinoer, Genie-lifter, og en Leguan 190. De ser kun til Hybeko når de vurderer nye maskiner, et valg drevet av tillit og kvalitet.

For Beslag & Ventilasjon har valget av Hybeko som leverandør vært avgjørende.  "Vi vet hva vi får med Dino og Genie, og det er ikke noe vits å se andre steder," sier Jan Kåre.

Tilliten strekker seg også til Hybekos ettermarked. "Hybeko er desidert best," understreker Jan Kåre, noe som bekrefter Hybekos forpliktelse til eksepsjonell kundeservice. De verdsetter Hybekos pålitelighet og kvaliteten på ettermarkedssupport.

Beslag & Ventilasjon er et eksempel på hvordan fleksibilitet, innovasjon og et sterkt partnerskap kan lede til betydelig vekst og suksess. Fra blikkenslagere til nå også liftutleieeksperter, har de ikke bare forvandlet sin virksomhet, men også måten de ser på muligheter og vekst.

Nyeste innkjøp

Beslag & Ventilasjon har nylig utvidet flåten sin med en Genie Z-45 FE hybrid bomlift. Denne avanserte liften, kjent for sin kraftige 4-hjulsdrift og børsteløse AC-motorer, er ideell for både innendørs og utendørs bruk, takket være sin evne til å navigere på ujevnt underlag like effektivt som diesel-drevne lifter. Med en arbeidshøyde på 15,92 meter og en horisontal rekkevidde på 6,94 meter, tilbyr den stor fleksibilitet.

Denne modellen kan operere på ren elektrisk drift, med en dieselmotor som lader batteriene ved behov, og kan håndtere opptil 300 kg i plattformen. Med sine lyse gummidekk etterlater den ingen spor på underlag som betong, noe som gjør den ideell for bruk innendørs i byggeprosjekter, idrettshaller og kjøpesentre. Liften er utstyrt med Genies hurtige bom-system, som muliggjør raskt arbeid og effektiv materialhåndtering. I tillegg gjør 4-hjulsdriften og de kontinuerlig aktive oscillerende hjulakslingene at den holder godt grep, selv i utfordrende terreng. 

Liften har et "opp og over" design, med en lengde på kun 5,87 meter som gjlr den veldig kompakt og mulliggjør enkel transport. Med dens allsidige bruksområder og miljøvennlige ytelser, styrker Genie Z-45 FE Beslag og Ventilasjons posisjon som en innovativ og ansvarlig utleiebedrift.

Les mer: Genie hybridlifter

Hvorfor hybrid? Et bevisst valg for fremtiden

Valget av å investere i en Genie Z-45 FE hybridlifter var ikke tilfeldig for Beslag & Ventilasjon. "Da vi undersøkte behovene blant våre kunder, ble det klart at hybridlifter var veien å gå, spesielt her på Hareidlandet," forklarer Jan Kåre. "Med utfordringer knyttet til strømtilgang på byggeplasser, viser hybridlifter seg å være perfekte. De sørger for kontinuerlig drift under bygging, og når bygget lukkes, kan vi enkelt bytte til elektrisk drift. Dette er ikke bare praktisk, men også et miljøvennlig valg som våre kunder setter pris på."

Med en stadig voksende flåte og et solid forhold til Hybeko, ser Beslag & Ventilasjon lyst på fremtiden. Deres reise fra en lokal blikkenslagerbedrift til også å bli en ledende aktør innen liftutleie er et glimrende eksempel på hvordan tilpasning og innovasjon, kombinert med riktige partnerskap, kan føre til suksess og vekst. 

Hybeko er stolt over å være en del av denne reisen og ser frem til å fortsette dette vellykkede partnerskapet.

Beslag og ventilasjon_4

Genie Z-45FE tar seg frem minst like bra på ujevnt underlag som tilsvarende diesel-drevne lifter.

Fakta om Genie Z-45FE

Type: Hybrid Z-bomlift
Modell: Z-45FE
Arbeidshøyde maks: 15,92 m
Løftekapasitet: 300 kg
Egenvekt: 6 577 kg

 

arnfinn-haugland

 

Kontakt

Arnfinn Haugland

Distriktsansvarlig salg avd. Vest

+47 917 64 776
ah@hybeko.no

 

 

Ønsker du å motta nyheter fra Hybeko rett inn i innboksen din? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!