Skip to content
All posts

Sørby satser elektrisk

Sørby satser elektrisk

Sørby Utleie i Østfold skal være Norges mest miljøvennlige utleiesenter. At utleieparken vris over til elektrisk er en naturlig del av dette, og nylig kjøpte de et stort parti elektriske lifter fra Hybeko.

 

Sørby Utleie er Østfolds største maskinutleier og har over 2500 enheter i utleieparken sin, fra enkelt håndverktøy til lifter og store gravemaskiner på 35 tonn. Selskapet ble startet i 2005 og ble drevet av tvillingbrødrene Lars og Erik Sørby frem til Martin Authen tok over lederrollen i 2020. Sørby Utleie har en forventet omsetning i 2022 på 240  millioner kroner og 52 ansatte. Hovedkontoret ligger i Hobøl og så har de avdelinger i Vestby, Sarpsborg og Halden

Sørby Utleie har vært en kunde av Hybeko siden 2007, med 190 Genie-lifter og 50 Dino-lifter i parken.  Nylig kjøpte de et stort antall Genie lifter, fra seks til 22 meter, hvorav flesteparten var med elektrisk motor. Nå består hele 86 % av Sørby's Genie-park av elektrisk drift!

 

Sørby Utleie bygg

 

Genie E-Drive - bærekraftig og brukervennlig

Genie har nå fått E-Drive på alle sine sakselifter, samtidig som andre utfordringer er utbedret. Det er Authen godt fornøyd med: 

– Det har vært noen utfordringer med lakk og med fremdrift på drivhjulene. Sistnevnte har gjort sakseliftene vanskelig å laste på hengerne. Nå er disse tingene rettet opp. At de har fått E-Drive er avgjørende for oss. De har også fått høyere bakkeklaring som gjør det lettere å laste og losse på bil og henger. Vi har også skikkelig troa på Genie GS-1432e og 16 meteren Genie GS-4655. Disse er fine å ha i sortimentet. 

Les mer: Genie E-Drive - elektriske sakselifter

 

Alt er på stell hos Hybeko

Sørby Utleie velger lifter fra Hybeko, selv om prisen kan være noe høyere enn konkurrentene:

– Det er flere grunner til at vi velger å kjøpe fra Hybeko, igjen og igjen, sier Authen. – Hybeko kan levere hele rangen av lifter vi trenger, fra 6 til 16 meter med elektrisk drift. Det er selvfølgelig praktisk for innkjøp. Og selv om de koster noe mer, vet vi at det får vi igjen når maskinene selges videre. Vi hadde spart 10.000 kr pr åtte meter lift om vi hadde kjøpt et annet merke, men det hadde vi mistet når de skal selges igjen. 

Oppfølging og servicegrad er svært viktig når Sørby Utleie velger leverandør.

– Det er på stell hos Hybeko. Dere er alltid villige til å stille opp og hjelpe til når det er behov. Hybeko er en stor og seriøs aktør som vi vet vi kan stole på. Hvis det skjer noe så vet vi at det blir fikset.

Vi takker for tilliten, og lar oss imponere og inspirere av arbeidet som Sørby Utleie gjør med bærekraft!

 

Sørby2

 

Se utvalget av Genie e-drive lifter

 

alf-gunnar

 

Ta gjerne kontakt med Alf Gunnar

Alf Gunnar Øverbø
Distriktsansvarlig Salg Øst

+47 952 02 500
ago@hybeko.no

 

 

Ønsker du å få siste nytt fra Hybeko rett inn i innboksen din? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!