Skip to content
All posts

Smart Utleie om Dino: – Ingen over, ingen ved siden av.

DSC_3771

Et godt samarbeid: Roy Erik Sletvik (Smart Utleie), Jenny  Louise Forland (Hybeko), Alexander Paulsen (Smart Utleie) og Arnfinn Haugland (Hybeko).
 
 

Smart Utleie tilbyr leie av maskiner, utstyr og riggtjenester til proffmarkedet og er særdeles begeistret for Dino-lifter. De server hele Bergensregionen fra sine to avdelinger på Kokstad og Ågotnes. Nylig mottok de den landets første Dino 230VTH Bilmontert lift. Vi tok turen over fjellet for å sjekke responsen. 

Det var i 2015 at daglig leder Svein Kristian Lekven kjøpte utleieselskapet sammen med innkjøps og serviceansvarlig Alexander Paulsen.

– Vi ønsket å være lokale kremmere, og skape vår egen arbeidsplass, forteller Paulsen. – Det er selvfølgelig litt skummelt å si opp en fast jobb for å bli gründer på heltid, men vi hadde lang erfaring og et godt nettverk i bransjen, så vi var sikre på at det kom til å gå bra.

Etter snart 8 års drift, er det lett å gi ham rett i det. Mens omsetningen var på kun 1,3 Mkr i 2015, hadde Smart Utleie AS en omsetning på drøye 30 mkr i 2022. De har nå 85 lifter i parken sin, av ca 650 – 750 maskiner totalt. Hovedsakelig Dino, men også Genie, Leguan og andre merker. 

Les mer: Nyhet! Leguan 225 - håndterer selv det tøffeste terreng  

Et solid leverandør med knallbra ettermarked

– Hybeko har vært vår leverandør av lifter hele veien, sier Paulsen. – Jeg har kjent Arnfinn (distriktssjef salg avd Vest) i over 20 år. Som en relativt liten aktør er vi avhengig av leverandører som vi kan stole på, som spiller oss gode. Hybeko er seriøse, står for det de sier og holder det de lover. Aldri noe slinger i valsen. 

Paulsen trekker også frem ettermarked som en av Hybeko sine styrker:

– Hybeko er jo kjempegode på spesielt ettermarked, og det er vel det som vi setter mest pris på. Uansett om du kjøper en bil, et hus eller en lift, er ettermarked det viktigste. Den dagen noe går galt, for det gjør jo det for alle, så må leverandøren ha evne å rydde opp i det. Det gjør Hybeko i aller høyeste grad og de er veldig ekspeditte.

Dino-lifter: Ingen over, ingen ved siden

Smart Utleie er svært fornøyd med liftene fra Dino. 

– Med Dino er det ingen over og ingen ved siden, sier Paulsen engasjert. – De er av særdeles høy kvalitet og tåler det røffe vestlandsværet godt. Rust kan jo fort bli et problem i vårt våte og kalde klima, men det har ikke vært noe problem for Dino-liftene. 

Nylig investerte Smart Utleie i en Dino 230VTH, en bilmontert lift. Den har støtteben som reguleres automatisk ut og ned med ett tastetrykk. Liften har en arbeidshøyde på hele 23 meter og kurven kan roteres 180 grader. Her kan du kjøre frem til arbeidsplass, slå av motoren og jobbe deg stille opp til 23 meter. Batteriene holder garantert 1,5 time og da kan du også koble til strøm, om du ikke ønsker å starte bilmotoren. Skal du flytte bilen, starter automatisk lading av liftdelen når du kjører bilmotoren igjen. 

Les mer: Dino 230VTH

– Erfaringen så langt er fantastisk bra. Det at man kan kjøre ut støttebein på den ene siden er veldig praktisk. Vi gjorde ikke mye research før vi kjøpte bilen, valget var enkelt når den kom fra Dino, sier Paulsen.

Arnfinn Haugland, distriktsansvarlig for avdeling Vest i Hybeko, er stolt over at det er en slik modell nå er tilgjengelig i Bergensområde:

– Med Dino 230VTH har Dino skapt et tidsriktig produkt til det «grønne skifte» med sin mulighet til å kjøre elektrisk. Vi takker Smart Utleie for tilliten og håper Dino 230VTH kan være et viktig bidrag å skape gode løsninger for deres  kunder.

 

Smart Utleie Dino 230VTH

Arnfinn Haugland og Alexander Paulsen er svært fornøyd med Dino 230VTH.

DSC_3727

Dino 230VTH bilmontert lift i Smart Utleie-drakt.

 

Fakta om Dino 230VHT

Type: Bilmontert
Modell: 230VTH
Arbeidshøyde maks: 23,0 m
Kurvrotasjon: 180 grader
Egenvekt: 3 500 kg

Les mer om Dino 230VTH

 

arnfinn-haugland

 

Kontakt

Arnfinn Haugland

Distriktsansvarlig salg avd. Vest

+47 917 64 776
ah@hybeko.no

 

 

Ønsker du å motta nyheter fra Hybeko rett inn i innboksen din? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!