Skip to content
All posts

Genie E-Drive - elektriske sakselifter

Genie e-drive_gs-3246-gs-3232-gs-2646-gs-1932-cutout_7da03bd0

Strenge regelverk for CO2-utslipp og støy fører til at dieseldrevne kjøretøy rett og slett har blitt forbudt i mange byer. Dette gir økt etterspørsel etter elektriske løsninger - fra bileiere selvfølgelig, men også transportselskaper og byggentreprenører. Som en av verdens største liftprodusenter er det naturlig at Genie tar en ledende rolle for å møte denne utviklingen, nærmere bestemt med konseptet Genie E-Drive. 

 

I flere tiår har Genie tilbudt batteridrevne bomlifter. Det kan høres enkelt ut å overføre teknologien fra bomlifter til sakseliftene. Realiteten er at det har krevd en betydelig innsats på forskning og utvikling. E-Drive er effektive elektriske drivsystemer som gir stillegående og utslippsfri bruk - perfekt for den grønne byggeplassen.

Se sortimentet: Genie batteridrevne sakselifter 

Grønn, men også produktiv og kostnadsbesparende

Fordeler med de nye Genie E-Drive er at de sikrer drift gjennom hele skiftet både på innendørs og utendørs arbeidsplasser, og gir mer trekkraft enn tidligere løsninger. Dette forbedrer sakseliftenes rampeklatring og stigningsytelse. Modeller utstyrt med AC elektriske systemer drar også nytte av et nytt regenerativt bremsesystem, likt systemene som brukes i bilindustrien.

Ved å erstatte tradisjonelle hydrauliske drivmotorer med nye elektriske AC-drivmotorer, har Genie E-Drive sakselifter færre hydrauliske servicepunkter, noe som reduserer både servicetid og kostnader - faktisk kan reduksjonen på vedlikeholdskostnader være på hele 35 %. Og med forbedret proporsjonal kontroll blir liftene både raskere og mer responsive å arbeide med - noe som øker tryggheten på den miljøvennlige byggeplassen. 

 

Faktaboks 2

Les mer: Sørby satser elektrisk

For liftutleiere som ønsker å bidra inn i det grønne skiftet, og utnytte dette til et konkurransefortrinn, er Genies E-Drive-modeller et naturlig valg. 

 

Ønsker du mer informasjon om våre Genie E-Drive og hva vi kan tilby av elektriske lifter? Fyll ut kontaktskjemaet  under så tar vi kontakt. 

Ønsker du tilbud eller mer informasjon?