Skip to content
All posts

Organisasjonsendringer på salg

Alf Gunnar og Thorbjørn Hybeko

Etter flere år med sterk vekst ser vi nå behovet for å styrke bemanningen. Nye krefter kommer til, og andre løftes opp til lederposisjoner.

 

Alf Gunnar Øverbø og Thorbjørn Nilgard har flere år bak seg som distriktsansvarlig for hhv region Øst og Sør. Alf Gunnar går inn i rollen som Driftssjef. 

– Driftssjefens ansvar er å være strategiansvarlig på tvers av alle avdelinger, sier Alf Gunnar. – Jeg skal se på helheten, jobbe for å få en bedre flyt og kommunikasjon mellom de ulike avdelingene og utvikle Hybeko videre. Vi jobber jo definitivt godt allerede, men kan alltid bli bedre - spesielt på samspillet mellom salg, service, delelager og marked. Det er folka som er gullet vårt, og jeg brenner for å få folk til å trives og mestre best mulig.

For Thorbjørn er det sjefsstolen på salg som venter.

– Det er selvfølgelig veldig hyggelig å bli forfremmet, og vitner om at man er anerkjent blant kunder og kollegaer. Jeg gleder meg til å bygge et sterkt salgsteam, sier Thorbjørn før han understreker at han på ingen måte skal forlate operativt salgsarbeid: – Det er viktig for meg å være ut, og være tett på kunder. Jeg skal fortsette å ha ansvar for de største kundene våre, og være deres kontaktperson. 

 

Sturla og Christoffer

To nye, fornøyde distriktssjefer. Fra venstre: Sturla Rørvik og Christoffer Finset.

Christoffer Finset blir distriktssjef for region Øst

Christoffer Finset og Sturla Rørvik er rekruttert som distriktssjefer og hadde første dag i Hybeko 1. Desember. Christoffer, som har ansvar for region Øst, har tidligere jobbet med liftutleie og kjenner Hybeko fra andre siden av bordet.

– Alf Gunnar var min kontaktperson i Hybeko, og vi fikk alltid veldig god service. Genie og Dino er skikkelig kvaltietsprodukter, og det er viktig for meg som selger. Jeg må ha troa og stå 100 % inne for det jeg selger, sier Christoffer.

Foruten gode produkter trekker Christoffer frem totaliteten av det Hybeko tilbyr:

– Hybeko selger gode produkter, har et veldig bra serviceapparat og har et veldig godt på ettermarked. Du kjøper ikke bare en lift, men en totalpakke med flinke fagfolk.

Foruten å ha erfaring fra liftutleie og salg til elektrogrossiter, har Christoffer fagbrev som biloppretter. 

– Jeg er teknisk interessert, for å si det sånn, ler Christoffer. – Det kan jo komme godt med i denne jobben, å skjønne hvordan ting fungerer. 

 Vi vil tro det også kommer godt med når Christoffer forteller at han har pusset opp et gammelt hus i mer enn 15 år. – Nå er det bare garasjen igjen, så da må jeg vel flytte snart sier han med et smil om munnen.

Hvis ikke fritiden heretter skal brukes på å følge opp sønnen på snart ett år, og samboeren han endelig skal gifte seg med til sommeren. 

– Bryllupet har blitt utsatt tre år, først pga pandemi og så fødsel. Nå gleder vi (les henne) oss skikkelig!

 

Sturla Rørvik blir distriktssjef for region Sør

Sturla har overtatt ansvaret for region Sør, og befinner seg i Vinje da vi ringer ham en bitende kald desember dag. Han har jobbet i Grenland Bilservice, og har solgt Skoda i 20 år. 

– Jeg kjente at det var på tide med noe nytt. Å komme meg opp i høyden, hahaha! 

Etter under en uke i jobben kjenner han seg ikke akkurat utlært ennå, og innrømmer at det er krevende å gå fra en jobb man har hatt i 20 år og kan ut og inn, til et helt nytt fagområde. 

– Salgsarbeidet er jo selvfølgelig kjent, men produktkunnskapen må bygges opp. Det er mye å sette seg inn i og her må jeg bare være tålmodig, sier Sturla og berømmer hjelpsomme kollegaer og leder. 

Som skiensgutt er Hybeko et firma han har kjent til lenge, og alltid hørt mye bra om.
 
– Jeg kjenner flere som jobber her, og de har alltid snakket veldig positivt om arbeidsplassen sin. Hybeko er et solid, familieeid firma. Trygt og godt. Det betyr mye, spesielt i disse urolige tider.

Sturla opplever at Hybeko også har et godt omdømme ute blant kunder:

– Min klare opplevelse så langt er at kundene våre ser på Hybeko som en stor, god og trygg leverandør. En man kan stole på. Det er fin logo å ha på skjorta når man er ute på kundebesøk. 

Sturla blir svar skyldig når han blir spurt om sine fritidsinteresser:

– Jeg har tre barn mellom 15 og 19 år, så min “fritid” har gått til å følge opp dem på fotball og håndball. Men nå kan jeg vel snart begynne å dyrke egne interesser, og en av dem er matlaging. Men da må jeg ha god tid, hverdagsmiddager er ikke min greie. 

 

 

thorbjorn-nilgard-1

 

Kontakt

Thorbjørn Nilgard

Salgssjef

+47 489 988 76
tn@hybeko.no

 

 

Ønsker du å motta nyheter fra Hybeko rett inn i innboksen din? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!