Skip to content
All posts

Hybeko i Bergen: – Best i Vest? 😉

20230202_122836750_iOS

En blid gjeng:  Anne C. Ingebretsen (serviceleder avd. vest), Arnfinn Haugland (distriktsansvarlig salg, avd. vest), Christer Larsen, Finn Christian Gjerdrum, Jørn-Are Nordaas og Marius Grønås (alle serviceteknikere).
 
 

Hybeko har fire servicekontorer med 8 tilhørende servicepunkter rundt om i landet, fra Tromsø i nord til Arendal i sør. Det gjør det mulig for våre serviceteknikere å rykke ut på kort tid, dersom uhellet skulle være ute. Avdeling Vest har servicekontor i Bergen, og totalt er 10 personer tilknyttet denne avdelingen.

Anne Ingebretsen er serviceleder for avdeling Vest. Hun har jobbet i Hybeko i 4,5 år, begynte på back-office og har vært serviceleder i tre år nå. Arbeidsdagen til Anne er svært variert, forteller hun da vi tok en liten prat med henne mellom alle telefonene.

– Ja hva gjør en serviceleder??, ler Anne godt mens telefonen ringer konstant. – Alt mulig! Jeg har masse kundekontakt. Jeg planlegger og organiserer oppdrag ute hos kunde og inne på verkstedet vårt i Bergen. Serviceteknikerne detaljplanlegger heldigvis dagene sine selv, men jeg hjelper dem med å fylle reiseruten med kundestopp. Hvis vi har et oppdrag i Stryn for eksempel, kontakter jeg kunder langs reiseruta for å høre om de trenger service. Da får vi utnyttet reisetiden godt – til fordel både for oss og kunde.

“Eliten” i Bergen

Servicekontoret i Bergen har et stort verksted, der Christer Larsen holder fortet. Han smykker seg med titlene verkstedsansvarlig, servicetekniker og verneombud avd. Vest. I tillegg har tre utemekanikere base her, samt vår distriktsansvarlig på salg, Arnfinn Haugland.

– Det er alltid så god stemning her. Vi kaller oss “eliten”, sier Christer med glimt i øyet, proppfull av bergensk selvtillit.

20230202_100942980_iOS

DSC_3848

DSC_4485

Endelig servicetekniker i Ålesund

I tillegg til Bergen har vi en servicetekniker i Stavanger, to i Haugesund og en i Ålesund. 

– Endelig har vi fått en i Ålesund, sier Anne fornøyd og henviser til nyansatte Peer Ivar Mattland. Han begynte i Hybeko ved nyttår og er veldig fornøyd med jobbskiftet. Han er utdannet truckmekaniker, og har 20 års erfaring fra bransjen.

– Jeg begynte i Hybeko for å for å få nye utfordringer, sier Peer Ivar. – Jeg har jobbet 20 år i et betydelig mindre firma, og da ble det mye likt. Her er det stor variasjon på jobbene. Og så har det vært kjempeflott å ha et større team rundt meg.

Peer Ivar Mattland

Plass til flere

Anne forteller at de er stadig på jakt etter serviceteknikere, og har akkurat nå en ubesatt stilling i Stavanger.

– Våre serviceteknikere har utrolig variert bakgrunn. Noen er bilmekanikere, MC-mekanikere, truckmekanikere. Vi har en som har bakgrunn fra skip, som maskinist. Først i fjor kom det en egen fagutdanningen som liftmekaniker. Vi kommer definitivt til å være interessert i lærlinger når de kommer så langt. 

Foruten teknisk kunnskap og interesse må servicemekanikerne i Hybeko like å være på veien og være glad i kundekontakt. 

– Det er jo ikke sånn at man bare møter opp og begynner å skru. Det er viktig å være utadvent, slå av en prat. Våre serviceteknikere er Hybekos ansikt utad, avslutter Anne.

Kunne en jobb i Hybeko være noe for deg? Se våre ledige stillinger her.

 

anne-ingebretsen

 

Kontakt

Anne C. Ingebretsen

Serviceleder avd. vest

+47 402 33 530
ai@hybeko.no

 

 

Ønsker du å motta nyheter fra Hybeko rett inn i innboksen din? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!