Skip to content
All posts

Hybeko Group blir ny leverandør av Multitel billifter

MTE-230-EX

Multitel Pagliero tar et strategisk steg mot nordisk suksess ved å inngå partnerskap med Hybeko Group som leverandør for Skandinavia. 

Pressemelding fra Multitel Pagliero og Hybeko Group:

Multitel Pagliero har valgt en ny leverandør for de skandinaviske landene: norske Hybeko Group. Grunnlagt i 1972 og med hovedkontor i Skien, er Hybeko Group til stede både i Norge og i Sverige under navnet Liftexperten, samt i Finland som Hybeko Oy. Dette dekker tre land med et godt etablert salgs- og servicenettverk. Gruppens kjernevirksomhet er salg og vedlikehold av lifter og løfteutstyr, samt utvikling og tilpasning av spesialmaskiner for bedre sikkerhet og effektivitet innenfor ulike bransjer som veiarbeid, olje og gass og landsstrøm. Dette har gjort Hybeko Group til en ledende leverandør for industrier og håndverksbedrifter, utleieselskaper, entreprenører, offentlige organer og multiverktøy; noe som bekreftes av en omsetning som i 2022 nådde 60 millioner euro. Multitel Pagliero har nå fått på plass en partner i det nordiske markedet med stor erfaring, ekspertise, sterk motivasjon for vekst og i tråd med sin visjon.

 

Roberto Marangoni, Global Marketing and International Sales Manager hos Multitel Pagliero, påpeker: "Vi deler de samme vekstambisjonene som Hybeko, stor erfaring innen løftebransjen, en solid ettermarkedsavdeling, samt viktige bedriftsverdier. Vi er svært fornøyde med avtalen og er trygge på at samspillet mellom Multitels produkter og Hybekos eksisterende portefølje vil gi en merverdi for de tre markedene og deres kunder. "

Espen Johannessen, konsernsjef i Hybeko Group, uttaler: "Vi har lenge vært på jakt etter en produsent av bilmonterte løfteplattformer med god kvalitet, og vi har endelig funnet en leverandør som oppfyller alle våre krav. Multitel Pagliero er et sterkt merke med god kvalitet og enestående ettermarkedsservice. Multitel Pagliero vil tilføre stor verdi for våre kunder og styrke Hybekos produktportefølje. Vi ser virkelig frem til å gjøre en innvirkning i Norden med Multitel-merket kombinert med Hybekos erfaring i markedet."

Multitel and Hybeko Group

Avbildet: Luca Rubiolo, Jorge Altamirano (Multitel), Thomas Andersson, (Liftexperten), Mirko Rebuzzi, Fabio Bortolussi, Roberto Marangoni (Multitel), Peter Magnusson (servicesjef - Liftexperten), Anders Åstrøm (CEO Liftexperten), Arild B. Jensen (servicesjef - Hybeko), Jan Inge Lia (CEO - Hybeko), Teemu Virtanen (CEO - Hybeko Finland), Matti Kuusisto (Hybeko Finland), Sami Hartikainen (servicesjef Hybeko Finland), Espen Johannessen (CEO Hybeko Group)

 

 

 

 

Espen Johannesen_1

 

Kontakt

Espen Johannessen

Konsernsjef/eier

+47 918 35 155
ej@hybeko.no

 

 

Ønsker du å motta nyheter fra Hybeko rett inn i innboksen din? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!