Skip to content
All posts

Hybeko AS kjøper Jøma Lift Teknik A/S – styrker nordisk posisjon

hybeko-joma-partnerskap

Fra venstre: Hans Nielsen (Jøma), Espen Johannessen (Hybeko), Jørgen Martinsen (Jøma) og Svein Inge Forland (Hybeko)

Pressemelding fra Hybeko AS:

Hybeko AS kjøper samtlige aksjer i danske Jøma Lift Teknik A/S – styrker posisjonen som ledende forhandler av Genie, Dino og Leguan i Norden

Med Jøma på laget blir Hybeko group en komplett nordisk forhandler. Jøma vil passe perfekt inn i Hybeko group ettersom selskapet har samme syn på balansen mellom ettermarked og salg.

Hybeko vil nå lettere kunne koordinere maskiner og service, samt sikre at våre kunder drar nytte av en styrket organisasjon. Hybeko vil oppnå bedre dekning og kan jobbe enda mer fleksibelt innenfor konsernet.

"Vi er svært glade for å ønske Jøma velkommen til Hybeko-familien," sier Espen Johannessen, konsernsjef i Hybeko Group. "Jøma har omfattende erfaring i markedet og et sterkt kundefokus. Vi deler begge troen på at hvis vi tar vare på våre ansatte, vil de ta vare på kundene våre. Vi ser virkelig frem til å jobbe sammen i nær fremtid."

Jøma’s lange erfaring og sterke kunderelasjoner vil komplementere Hybeko groups solide infrastruktur med Liftexperten i Sverige, Hybeko AS i Norge og Hybeko OY i Finland. Etter oppkjøpet vil Hybeko group ha 20 depoter i Norden med over 120 ansatte.

 

Om Hybeko AS:

Hybeko er en ledende leverandør av lifter og løfteutstyr og representerer kjente globale merker som Genie, Dino, Multitel og Leguan. Med over 50 år i bransjen, har Hybeko en solid faglig kompetanse og et godt team i ryggen.

Om Jøma Lift Teknik A/S:

Jøma ble etablert i Kolding i 1999 av Jørgen Martinsen og er i dag forhandler for Genie, Dino, Teupen, Leguan og Ixolift i Danmark. Selskapet har et godt rykte og en fremragende kundeservice. Dette gjør selskapet til en naturlig match for Hybeko.

 

Espen Johannesen_1

For mer informasjon:

Kontakt

Espen Johannessen

Konsernsjef/eier

+47 918 35 155
ej@hybeko.no

 

 

Ønsker du å motta nyheter fra Hybeko rett inn i innboksen din? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!