Skip to content
All posts

Hybeko videre i prestisjefylt kåring

EOY Sør _R0A2370 (1)Ingrid Kaalstad (EY), Espen Johannessen, Svein Inge Forland og Marius Haukenæs (EY) Foto: Bård Gudim

Hybeko feirer et stort skritt i entreprenørskapsverdenen med sin nylige seier i regionskåringen av EY Entrepreneur Of The Year, og sikter nå mot den nasjonale finalen.

Vi hos Hybeko er begeistret for å dele nyheten om at  Svein Inge Forland og Espen Johannessen vant regionskåringen for region sør og er nå klare for landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year.

Denne prestasjonen markerer ikke bare et høydepunkt i Hybekos historie, men også et bevis på Forland og Johannessen sitt engasjement og evne til å lede selskapet mot nye høyder. Under en seremoni preget av sterk konkurranse blant seks kandidater fra fem forskjellige selskaper, demonstrerte Hybeko enestående innovasjon og lederskap, som ledet dem til denne imponerende seieren.

"Hvert skritt vi har tatt på denne reisen har vært med tanke på å bygge ikke bare en lønnsom virksomhet, men også en som bidrar positivt til samfunnet og skaper varige verdier," uttaler Forland. Johannessen legger til, "Å representere vår region på en slik fremstående arena er en ære, og vi ser frem til utfordringene og mulighetene som ligger foran oss i landsfinalen."

Landsfinalen er planlagt til å finne sted i Oslo den 8. februar, hvor de vil konkurrere mot andre regionsvinnere for den nasjonale tittelen. 

EY Entrepreneur Of The Year, som nå er inne i sitt 22. år i Norge og det 37. internasjonalt, er mer enn en konkurranse. Det er en plattform som inspirerer og anerkjenner entreprenører som er dedikerte til innovasjon og skaper verdi i samfunnet.

Forland og Johannessen takker sine ansatte, kunder og partnere for deres støtte og bidrag som har vært kritiske for Hybekos suksess og utvikling. "Uten samarbeidet og støtten fra vårt team og samfunnet rundt oss, ville denne prestasjonen ikke vært mulig," sier de.

 For mer informasjon og detaljer om kåringen, besøk den originale artikkelen på EY sine nettsider:

Les saken på EY sin nettside

 

 

Espen Johannesen_1

Kontakt

Espen Johannessen

Konsernsjef/medeier

+47 918 35 155
ej@hybeko.no

 

 

Ønsker du å motta nyheter fra Hybeko rett inn i innboksen din? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!